Terug

Volg Vandaag Inside

Hélène krijgt mooie woorden van Wilfred, maar grijpt naast Zilveren Televizier-Ster Presentatrice

Hélène krijgt mooie woorden van Wilfred, maar grijpt naast Zilveren Televizier-Ster Presentatrice

14 okt 2021, 21:38

Hélène Hendriks heeft donderdagavond naast de Zilveren Televizier-Ster Presentatrice gegrepen. Cornald Maas maakte tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in Theater Carré bekend dat Nikkie de Jager de winnares is van de prijs. Marieke Elsinga was de derde genomineerde.

Voorafgaand aan de bekendmaking had Wilfred vanuit de studio van Veronica Inside mooie woorden over voor Hélène: 'Mijn twaalf punten gaan natuurlijk naar Hélène Hendriks. Wat een vakvrouw. Ik heb met haar mogen samenwerken Café Hendriks en Genee, dat weet je nog, toen deed je het al fantastisch.'

Hij vervolgde: 'Afgelopen zomer heb je een week lang op mijn stoel gezeten bij Johan en René en als je daar bij kan zitten, dan verdien je 'm gewoon. En bovendien: een paar jaar geleden heb ik deze prijs gewonnen. En als iemand met mijn uitstraling die prijs kan winnen, dan moet jij met jouw uitstraling hem zeker winnen. Succes!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.