Terug

Volg Vandaag Inside

Hélène kiest tv-moment van 2022: 'Dat zie je in geen enkel ander land op nationale televisie!'

Hélène kiest tv-moment van 2022: 'Dat zie je in geen enkel ander land op nationale televisie!'

3 jan 2023, 17:55

Hélène Hendriks vindt het bezoek van Sinterklaas aan de studio van De Oranjewinter het tv-moment van 2022. Dat vertelde ze op 31 december in de Vandaag Inside Oudejaarsspecial.

"Hij begon met die waterpijp, en toen had ik er al zin in," aldus Hélène over het optreden van Marco Louwerens, beter bekend als Directeurtje, als Sinterklaas. "En dan komt hij binnen, en dan zit je toch te kijken: wordt het leuker of wordt het minder leuk dan de vorige keer? Maar het meest grappige vond ik natuurlijk die helm met die piemel erop. Op nationale tv!"

"Op nationale televisie zie je dus in geen enkel land dat iemand een half uur met een helm met een dildo op gaat zitten," ging Hélène verder. "En dat die helm ook geleverd wordt door een directeur van het bedrijf," voegde Johan toe.

Bekijk hieronder hoe Sinterklaas de studio van De Oranjewinter volledig op z'n kop zette. De tekst gaat verder onder de video.

Sinterklaas zet studio op z’n kop: Deens model voor Johan, dildo op hoofd René!
16:42
Sinterklaas zet studio op z’n kop: Deens model voor Johan, dildo op hoofd René!

Ook René heeft genoten van het optreden van Sinterklaas: "Ik vind wel dat als je zo'n goede Sinterklaas hier hebt, echt geweldig, dan moet je het in andere programma's niet doen. Niet doen! Dan moet je gewoon zeggen: Jongens, luister: dan hebben wij het slappe, slappe, slappe aftreksel ervan. Daar moeten we niet aan beginnen."

René vertelde later in de Vandaag Inside Oudejaarsspecial dat hij de 'dildohelm' nog steeds thuis heeft liggen: "Ik heb hem in de kamer gezet, maar mijn vrouw roept iedere keer: Zet dat ding in de schuur! Ik zeg: Nee joh, laat lekker in de kamer staan. Is toch niks mis mee!"

Kijk hieronder de Vandaag Inside Oudejaarsspecial terug!

Vandaag Inside Oudejaarsspecial
1:32:25
Vandaag Inside Oudejaarsspecial

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.