Terug

Volg Vandaag Inside

Hélène: 'Ik vind hem het best bij de chemie van Vandaag Inside passen'

Hélène: 'Ik vind hem het best bij de chemie van Vandaag Inside passen'

11 jan 2023, 08:47

In I Love Vandaag Inside blikken vrienden van de show deze week terug op het eerste jaar van Vandaag Inside. Maandagavond sprak Hélène Hendriks onder meer over de kracht van René van der Gijp en vertelde ze over welke gast ze het best bij de chemie van Vandaag Inside vindt passen.

Over René zei Hélène: "Hij is uniek in zijn soort. Als René er niet bij is, dat heb ik natuurlijk een keer gemerkt, dan is het programma compleet anders. Je hebt die ontspannenheid, die lach en dat gekke wat hij teweeg kan brengen, gewoon nodig. René moet je hebben in dit programma!"

Over haar eigen rol vertelde Hélène: "Ik zit er tussen, maar het gaat eigenlijk over de drie grote sterren. Dat is logisch natuurlijk. Ik vind het niet gevaarlijk om in dit programma te zitten. Dat komt ook omdat ik ze alle drie vertrouw. Ik werk natuurlijk al best wel een tijd met ze, dus daar heb ik niet zoveel moeite mee. Maar ik denk wel dat je stevig in je schoenen moet staan."

Welke gast Hélène het best bij Vandaag Inside vindt passen? Degene die het best bij de chemie past, vind ik Eus. Het voelt heel onafhankelijk wat hij zegt, daar kun je het wel of niet mee eens zijn, maar dat maakt niet uit," concludeerde Hélène.

I Love Vandaag Inside is t/m donderdag om 21:30 uur te zien bij SBS6.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.