Terug

Volg Vandaag Inside

Hélène: 'Hij is de beste Formule 1-analist'

Hélène: 'Hij is de beste Formule 1-analist'

12 dec 2021, 22:56

Max Verstappen heeft zondag op spectaculaire wijze de wereldtitel in de Formule 1 veroverd. De Nederlandse coureur passeerde in de slotronde van de Grote Prijs van Abu Dhabi de leidende Lewis Hamilton en wist daarna een aanval de Brit te pareren. Verstappen reed als eerste over de finish en pakte zo het kampioenschap. Hélène Hendriks volgde de race net als miljoenen andere Nederlanders op de voet en deelde haar bevindingen op Twitter. Daarbij wees ze ook haar favoriete Formule 1-analist aan.

Hélène keek samen met haar hond Bobby naar de voorbeschouwing en was onder de indruk van analist Robert Doornbos.

De beslissing van de FIA om Hamilton niet te straffen voor het afsnijden van de bocht in de eerste ronde zorgde voor veel verbazing.

Maar uiteindelijk flikte Max Verstappen het toch nog in de laatste ronde!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.