Terug

Volg Vandaag Inside

Hélène wint Rising Star Award: 'Ik had vooral mezelf iets te bewijzen'

Hélène wint Rising Star Award: 'Ik had vooral mezelf iets te bewijzen'

18 nov 2021, 21:38

Hélène Hendriks heeft donderdagavond een prachtige prijs in ontvangst mogen nemen: Rising Star Award. HarpersBazaar.nl reikte vijf prijzen uit aan 'vijf krachtige vrouwen' die verkozen zijn tot Women of the Year 2021.

'Ik moest veel vlieguren maken, hard werken en vallen en opstaan', vertelt Hélène in gesprek met HarpersBazaar.nl. 'Ik had vooral mezelf iets te bewijzen, want als ik ergens voor wil gaan, wil ik er ook vol voor gaan. Naar iedereen die nieuw is in dit wereldje wordt toch gekeken of ze het wel snappen en kunnen. Dat is een periode waar je doorheen moet.'

'Ik vind het leuk wat ik doe, maar het is niet zo dat ik denk dat ik wereldverbeterend werk doe. Het is natuurlijk entertainment en zo zie ik de voetballerij ook echt: topsport, maar ook entertainment', aldus Hélène.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.