Terug

Volg Vandaag Inside

Hélène Hendriks wint AD Media Prijs: 'Zij is buitencategorie'

Hélène Hendriks wint AD Media Prijs: 'Zij is buitencategorie'

27 dec 2022, 00:00

Hélène Hendriks heeft een AD Media Prijs gewonnen: 'Ons favoriete duizenddingendoekje'. Presentator Manuel Venderbos reikte de prijs uit aan Hélène op het Media Park in Hilversum.

"Nou zijn er mensen op de televisie, die doen één ding heel erg goed", begint Manuel Venderbos in de AD Media Podcast. "Je hebt mensen die in één genre bepaalde dingen goed doen en je hebt alleskunners. En dan heb je nog de buitencategorie en dat is: Hélène Hendriks. En wij van de Media Podcast zijn stiekem een beetje verliefd op Hélène en daarom verdient ze een prijs: 'Ons favoriete duizenddingendoekje’."

"En dat klopt ook, ‘duizenddingendoekje’", reageert Hélène. "Dat werd natuurlijk al een keer eerder genoemd, omdat ik verschillende dingen doe, zoals: HLF8, Vandaag Inside, voetbal en noem allemaal maar op. En dan ben je een beetje het ‘duizenddingendoekje’. Maar er is niks negatiefs aan. Want ik krijg een prijs mee en heb hartstikke leuk werk!"

Vervolgens ontvangt Hélène ook een officieel juryrapport, geschreven door Angela de Jong: "'Ons favoriete duizenddingendoekje’. De term ‘duizenddingendoekje’ klinkt wellicht wat negatief, maar zo is het absoluut niet bedoeld. Het is juist een groot compliment. Het betekent dat je als presentator zo all-round bent, dat tv-bazen je op elk moment en in elk programma kunnen neerplanten. En als iemand daarvan het prototype is, is het Hélène", aldus Angela.

"Ik heb altijd gezegd dat sport en daar hoort voetbal natuurlijk voor een heel groot gedeelte bij, hetgeen is wat ik het allerleukste vind om te doen. En dat hoop ik heel lang te kunnen blijven doen. En we kijken wel wat voor mogelijkheden er zullen aandienen", aldus Hélène.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.