Terug

Volg Vandaag Inside

Hélène Hendriks vrijdagavond te gast bij Veronica Inside

Hélène Hendriks vrijdagavond te gast bij Veronica Inside

20 aug 2021, 14:33

Er staat weer een bomvolle show op het programma bij Veronica Inside vanavond. Naast Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen schuift ook Hélène Hendriks aan.

Hélène was dinsdag bij de presentatie van Louis van Gaal als bondscoach van het Nederlands elftal. De 70-jarige oefenmeester wilde haar niet te woord staan, maar gelukkig voor Hélène verschenen assistent-trainers Danny Blind en Henk Fraser wél voor onze camera. Vanavond deelt Hélène haar bevindingen. 

Verder gebeurde er een hoop in binnen- en buitenland. Zo presenteerde Ajax het langverwachte Bob Marley-tenue, walste Feyenoord over IF Elfsborg heen, speelde Vitesse gelijk tegen Anderlecht en wil Johan vanavond vast nog het een en ander kwijt over de situatie in Afghanistan. 

Kortom: genoeg te bespreken in een nieuwe Veronica Inside: om 20:30 uur bij Veronica. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.