Terug

Volg Vandaag Inside

Hélène Hendriks vertelt welke voetbaltrainers ze graag interviewt

Hélène Hendriks vertelt welke voetbaltrainers ze graag interviewt

17 feb 2023, 14:19

In haar rol als presentatrice en verslaggeefster spreekt Hélène Hendriks wekelijks met mensen uit de voetballerij. Welke trainers interviewt ze graag? En tijdens welke interviews moet ze echt alles uit de kast halen? In gesprek met FHM doet Hélène een boekje open.

“Wie ik graag interview? Het laatste jaar van Dick Advocaat was top”, zegt Hélène. “Hij is heel ontspannen, had alles meegemaakt, dus die schrikt niet zo snel. Dat waren gewoon leuke interviews. Dan kwam Cor Pot vaak ook nog langsgelopen en dan konden we een geintje uithalen. Mark van Bommel was ook leuk. Hij maakte er echt een spel van. Die kon je ook enorm uitdagen en je scherp houden. Dat vond ik ook altijd leuk.”

Met Peter Bosz ging het allemaal wat moeizamer, zo vertelt de presentatrice. “Bosz was echt heel lastig, dat heb ik ook nog wel eens tegen ‘m gezegd. Dan denk je bijvoorbeeld dat zijn zin nog niet af was en dan was hij al klaar. Daar moest ik echt wel even aan wennen.”

Hélène zegt ook graag te werken met Mario Been, analist bij ESPN. “Wij hebben gewoon een beetje dezelfde humor. Dan is het soms niet helemaal serieus en dat vind ik gewoon leuk. Het is natuurlijk ook gewoon entertainment, hè. We staan geen wereldproblemen te bespreken. Er mag wel een lach in en met Mario gaat het altijd heel vlotjes.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.