Terug

Volg Vandaag Inside

Hélène Hendriks vanaf deze week elke zondag te zien met De Oranjezondag

4 mrt 2024, 12:30

Hélène Hendriks is vanaf deze week elf zondagen lang te zien bij SBS6 met De Oranjezondag. Aanstaande zondag - op 10 maart - trapt ze af met haar nieuwe talkshow.

In De Oranjezondag spreekt Hélène wekelijks met wisselende gasten over de actualiteit. Rutger Castricum wordt haar vaste sidekick. “Voor mij een hele fijne aanvulling, want Rutger is iemand die best wel veel weet, dus dat is sowieso prettig”, zei Hélène daar onlangs over in gesprek met De Telegraaf. “Hij is heel breed inzetbaar. En hij lacht veel, hij is echt een lachebekje. Wij hebben een beetje dezelfde humor. Dat is ook belangrijk.”

De Oranjezondag met Hélène Hendriks is vanaf aanstaande zondag - 10 maart - iedere zondag vanaf 21:30 uur te zien bij SBS6.

Meer weten over De Oranjezondag? In de video bovenaan deze pagina vertelt Hélène over de nieuwe talkshow.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.