Terug

Volg Vandaag Inside

Hélène Hendriks na blindedarmontsteking weer uit ziekenhuis

Hélène Hendriks na blindedarmontsteking weer uit ziekenhuis

22 dec 2020, 18:49

Talpa-presentatrice Hélène Hendriks heeft een aantal dagen in het ziekenhuis gelegen vanwege een blindedarmontsteking. Zij is inmiddels weer ontslagen en sterkt nu thuis aan. Dat heeft een woordvoerder van Talpa Network bevestigd na berichtgeving van Shownieuws.

Johan Derksen liet maandagavond in Veronica Inside weten dat de presentatrice in het ziekenhuis lag. Hij gaf toen geen details over de ziekenhuisopname.

'We verwachten dat Hélène binnen afzienbare tijd weer bij VI te zien is, wanneer precies maken we op een later moment bekend,' aldus Talpa. Heel veel beterschap, Hélène!

Inmiddels heeft de presentatrice op Twitter zelf gereageerd:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.