Terug

Volg Vandaag Inside

Hélène Hendriks kan rekenen op feedback van Johan Derksen: 'Knetterharde humoristische mailtjes'

Hélène Hendriks kan rekenen op feedback van Johan Derksen: 'Knetterharde humoristische mailtjes'

3 jan 2024, 09:42

Hélène Hendriks heeft voor de camera van RTL Boulevard laten weten dat ze via de mail op "knetterharde, maar leuke kritiek" van Johan Derksen op De Oranjewinter kan rekenen.

De komende twee weken is Hélène iedere werkdag te zien met de nieuwe reeks van het programma. Het Vandaag Inside-trio heeft haar vooraf niet van de nodige tips voorzien: “Wat voor adviezen ze meegeven? Geen! Nee, als er iets is, als zij iets niet goed vinden en met name Johan, dan laat hij dat wel weten via de mail. Dat zijn altijd hele humoristische mailtjes. Knetterhard, maar wel heel leuk. Voor de rest zijn zij blij dat ze even vakantie hebben, dat ze even rust hebben. Dus laat ze ook maar lekker even met rust.”

Van prestatiedruk heeft Hélène geen last, geeft ze aan: “Ik voel geen hele grote druk, maar ik denk dat je altijd wel een spanning of kleine druk moet hebben om te presteren. Natuurlijk hangt alles ook af van kijkcijfers, zo simpel is het. Maar het is maar twee weken. Als het tegenvalt, ben ik na twee weken klaar. Dat is lekker,” grapt de presentatrice.

Hélène sluit het interview af met een wens voor De Oranjewinter: “Het zal niet heel veel anders zijn dan in de zomer. Hopelijk komt Gerard Joling ook nog een liedje zingen!”

Klik hier voor het volledige fragment van Hélène Hendriks bij RTL Boulevard.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.