Terug

Volg Vandaag Inside

Hélène Hendriks gastartiest bij kerstshows De Bevers in Ahoy

14 dec 2023, 23:56

Niemand minder dan Hélène Hendriks is een van de gastartiesten van De Bevers Vieren Kerst in Ahoy op 14 en 15 december volgend jaar.

Het concert van 15 december is inmiddels uitverkocht, meldt publiciteitsbureau Royal Promotions. "Het is ongelooflijk", zeggen John de Bever en zijn partner Kees. "We zijn zo trots. Nog een jaar te gaan en nu al is één van de twee concerten uitverkocht. Alleen voor de show van 14 december zijn nog kaarten te koop. Het wordt een groot kerstfeest volgend jaar in Rotterdam Ahoy. Zeker met de gasten die we vandaag ook nog eens mogen aankondigen. Anita Meyer, Jacques Herb, Patty Brard en Hélène Hendriks hebben nu al toegezegd samen met ons het kerstfeest in Ahoy te gaan vieren." De Bevers vinden het "een eer dat zulke grote namen uit de Nederlandse showbizz bij ons willen optreden".

30 september en 1 oktober hadden De Bevers ook een show in Ahoy en uiteraard was Johan Derksen aanwezig als Kerstman om de kerstshows aan te kondigen. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.