Terug

Volg Vandaag Inside

Hélène Hendriks en Martijn Krabbendam vrijdagavond te gast bij Veronica Inside

Hélène Hendriks en Martijn Krabbendam vrijdagavond te gast bij Veronica Inside

29 okt 2021, 16:00

Vanavond staat er weer een gloednieuwe uitzending van Veronica Inside op het programma en niemand minder dan Hélène Hendriks zit aan tafel bij Johan, Wilfred en René om alle gebeurtenissen op en rondom de voetbalvelden te bespreken. Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam (VI) zit aan het tafeltje met het laatste nieuws uit Rotterdam.

Hélène en de mannen blikken vooruit op de komende speelronde in de Eredivisie en bespreken natuurlijk het ontslag van Ronald Koeman bij FC Barcelona. De oefenmeester werd woensdag ontslagen na een nederlaag bij Rayo Vallecano (1-0). 

Daarnaast stapte Mark Koevermans op bij Feyenoord, kreeg Ronald de Boer Amnesty International over zich heen, werd Erik ten Hag in verband gebracht met Newcastle United en Manchester United, en kondigde FC Groningen een speciaal eerbetoon voor de gestopte Arjen Robben aan. Kortom, genoeg te bespreken!

Veronica Inside is vanavond om 20:30 uur te zien bij Veronica!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.