Terug

Volg Vandaag Inside

Hélène Hendriks dinsdag opnieuw te bewonderen op televisie

Hélène Hendriks dinsdag opnieuw te bewonderen op televisie

15 aug 2023, 18:21

Vier dagen na de laatste uitzending van De Oranjezomer is Hélène Hendriks opnieuw te bewonderen op televisie. Hélène doet dinsdag de presentatie van de Veronica-uitzending van Sturm Graz - PSV, Wim Kieft verzorgt de analyse.

Sturm Graz - PSV is een duel in de derde voorronde van de Champions League, en is vanavond vanaf 20:10 uur live te zien bij Veronica. De eerste ontmoeting tussen beide teams werd overtuigend gewonnen door PSV. De ploeg van trainer Peter Bosz was vorige week in eigen huis met 4-1 te sterk voor de Oostenrijkse club.

Bosz heeft dinsdag de beschikking over nagenoeg zijn gehele selectie. Nieuwkomer Malik Tillman is er nog niet bij omdat hij op basis van de UEFA-reglementen nog niet speelgerechtigd is.

Als PSV de play-offs bereikt, wacht een ontmoeting met Rangers FC of Servette FC. De Schotten wonnen de eerste ontmoeting met 2-1. De tweede wedstrijd wordt ook dinsdagavond gespeeld.

Sturm Graz - PSV is dinsdagavond vanaf 20:10 uur LIVE te zien bij Veronica. De aftrap van het duel in Oostenrijk is om 20:30 uur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.