Terug

Volg Vandaag Inside

Hélène Hendriks debuteert in top 100 met mooiste vrouwen van Nederland

Hélène Hendriks debuteert in top 100 met mooiste vrouwen van Nederland

2 juni 2022, 15:50

Woensdagavond werd de prestigieuze lijst FHM500 bekendgemaakt. Actrice Abbey Hoes werd door For Him Magazine (FHM) verkozen tot mooiste vrouw van Nederland, terwijl Hélène Hendriks dit jaar debuteert in de top 100 van de ranking.

Hélène is namelijk te vinden op plaats 98 van de in totaal vijfhonderd vrouwen. 'Blonde schoonheid uit het zuiden van het land. Presentatrice bij ESPN en Veronica die elke voetbalshow eigenhandig van extra grandeur voorziet', aldus de omschrijving van FHM. De presentatrice van HLF8 en geliefde tafelgast in Vandaag Inside is populairder dan ooit. 'Ze was er even tussenuit, maar Hélène is back on track met meteen haar debuut in de top 100', schrijft het magazine.

Bovenaan de ranglijst staat Hoes. Zij volgt Monica Geuze op. Zij staat dit jaar op de derde plaats. Geraldine Kemper is tweede geworden. In de top tien is verder ruimte voor Romy Monteiro, Kim Feenstra, Doutzen Kroes, Holly Mae Brood, Victoria Koblenko, Yolanthe Cabau en Marijn Kuipers.

Tijdens een gala woensdag in Amsterdam werden nog zes awards uitgereikt, waaronder die van All Time Favorite. Feenstra, die de FHM500 in 2016 won, ging met die bokaal naar huis. Schaatsster Irene Schouten werd uitgeroepen tot mooiste sportvrouw en RUMAG-presentatrice Marijn Kuipers won de prijs van Social Media Queen.

De award voor mooiste vrouw en de zes andere awards staan dit jaar in het teken van het thema 'Women in Control'. Hiermee wordt de nadruk gelegd op dat vrouwen de controle hebben over wie ze zijn, wat ze willen uitdragen en op welke manier ze dat doen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.