Terug

Volg Vandaag Inside

Hélène heeft carrière-uitstapje in gedachten: ‘Zou ik graag aan beginnen’

Hélène heeft carrière-uitstapje in gedachten: ‘Zou ik graag aan beginnen’

22 apr 2021, 08:51

Hélène Hendriks vertelt in MAX Magazine welke tien vrouwen een grote rol in haar leven spelen. Daarbij noemt de presentatrice ook de naam van vriendin Linda en onthult Hélène dat ze graag een kledinglijn voor jonge voetbalsters zou beginnen.

‘Vijftien jaar geleden ontmoette ik Linda bij NAC-tv. Ik liep daar rond in joggingbroeken, zij met lipstick. Jarenlang maakten we samen items. Ik ben druk en chaotisch en heb altijd honderd ideeën. Nu zou ik bijvoorbeeld graag een kledinglijn voor jonge voetbalsters beginnen.’

‘Linda hoort het allemaal geduldig aan. Na mijn recente blindedarmoperatie stond ze met soep voor de deur. Ze is loyaal en attent, dat is typerend voor haar.’

Bron: MAX Magazine

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.