Terug

Volg Vandaag Inside

Hélène groot fan van tv-programma: 'Ik heb dus één guilty pleasure...'

Hélène groot fan van tv-programma: 'Ik heb dus één guilty pleasure...'

31 juli 2023, 19:58

Hélène Hendriks is deze zomer iedere werkdag te zien op SBS6 met De Oranjezomer, maar geniet daarnaast ook van een andere kijkcijferhit. Dat vertelt ze in gesprek met RTL Boulevard.

"Ik heb dus wel één guilty pleasure. Je raadt 'm al: B&B Vol Liefde," onthult de presentatrice. In het RTL4-programma gaan vrijgezelle eigenaren van een bed and breakfast verspreid over Europa gaan op zoek naar de liefde van hun leven. "Dat vind ik zo leuk. Ik vind het zo leuk als er ongemakkelijke televisie is, dat vind ik heerlijk," vertelt Hélène.

"Zeker na een uitzending van De Oranjezomer, als je best wel druk bent geweest, is het lekker om naar huis te gaan en in je bed nog even één aflevering van B&B Vol Liefde te kijken. Daar kan ik wel van genieten," besluit Hélène.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.