Terug

Volg Vandaag Inside

Hélène doet bijzondere onthulling over Bas Nijhuis: 'Doet hij voor iedere wedstrijd'

Hélène doet bijzondere onthulling over Bas Nijhuis: 'Doet hij voor iedere wedstrijd'

14 mrt 2021, 15:32

PSV en Feyenoord staan zondagmiddag tegenover elkaar in Eindhoven. Bas Nijhuis is door de KNVB aangewezen om het duel in goede banen te leiden. Hélène doet voorafgaand aan het duel een bijzondere onthulling over de scheidsrechter.

Ze vertelt: 'Een goedbewaard geheim over Bas Nijhuis is dat hij bij iedere wedstrijd die hij fluit, bij het laatste tankstation op weg naar die wedstrijd, altijd even een broodje kroket of frikandel of wat daar ook voor handen is neemt. Een lekkere snack, maakt niet uit hoe laat.'

Arnold Bruggink reageert: 'Klinkt professioneel, Hélène.' De presentatrice lacht: 'Misschien had ik dit ook niet moeten zeggen…'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.