Terug

Volg Vandaag Inside

Hélène deelt bijzondere foto van Van Gaal en Advocaat: 'Louis is er klaar voor!'

Hélène deelt bijzondere foto van Van Gaal en Advocaat: 'Louis is er klaar voor!'

10 nov 2021, 20:46

Hélène Hendriks heeft op Twitter een bijzondere foto gedeeld van Louis van Gaal en Dick Advocaat. Ze schrijft erbij: 'Belangrijke week voor Oranje. Aan Louis zal het niet liggen... Aan Dick trouwens ook niet!'

Op de foto is te zien dat de coaches, die destijds actief waren bij Ajax en PSV, poseren met twee dames die de tenues van de Nederlandse topclubs dragen. De tenues zijn echter niet echt, maar gebodypaint... Een volger van Hélène weet te melden dat de foto's gemaakt werden voor het blad ELF Voetbal. De editie met de bijzondere foto's van Van Gaal en Advocaat verscheen in januari 1996.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.