Terug

Volg Vandaag Inside

Hekkensluiter in La Liga haalt uit

Hekkensluiter in La Liga haalt uit

2 feb 2019, 00:00

HUESCA (ANP) - Overwinningen zijn dit seizoen schaars bij SD Huesca, maar vrijdag haalde de hekkensluiter van La Liga zowaar eens flink uit. De nieuwkomer op het hoogste niveau in Spanje versloeg Real Valladolid met 4-0. Het betekende de derde zege voor Huesca, dat tijdens de eerste speelronde van dit seizoen won bij Eibar (1-2) en 2019 inluidde met een zege op Real Betis (2-1).

Huesca kwam door de winst op vijftien punten uit 22 wedstrijden. De achterstand op de 'veilige' zeventiende plek, nu in handen van Rayo Vallecano, bedraagt acht punten.

In de Franse competitie won Lille, de nummer twee van de ranglijst, met 4-0 van Nice dat de zevende plek inneemt. Lille heeft tien punten minder dan koploper Paris Saint-Germain. De titelhouder uit Parijs speelt zondag uit tegen Olympique Lyon. Die ploeg van Memphis Depay en Kenny Tete staat derde in de Ligue 1.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.