Terug

Volg Vandaag Inside

Heitinga zet zich in voor ouderen en mensen met vitaal beroep

Heitinga zet zich in voor ouderen en mensen met vitaal beroep

20 mrt 2020, 12:28

John Heitinga is een actie gestart om ouderen en mensen met een vitaal beroep te voorzien van een sterrenmaaltijd. De trainer van Ajax Onder-19 heeft veel respect voor deze helden en voor de mensen die het moeilijk hebben in deze tijd. Daarom is hij dit initiatief gestart.

Heitinga biedt deze mensen, in samenwerking met drie topkoks, een sterrenmaaltijd aan. Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel en Ron Blaauw helpen de oud-voetballer met deze actie: 'Met onze werknemers én dankzij fantastische sponsoren gaan wij ons aanvankelijk inzetten om in Amsterdam en Amstelveen dagelijks voor de helden en ouderen circa 200 gratis hoogwaardige diners te bereiden', zo valt te lezen op de website van Bordje voor onze helden

Ook kan je een dierbare met een vitaal beroep verrassen met een gratis diner:'Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen'. Geweldige actie John!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.