Terug

Volg Vandaag Inside

Heitinga laat Tadic staan en passeert Bassey bij eerste wedstrijd als interim-trainer

Heitinga laat Tadic staan en passeert Bassey bij eerste wedstrijd als interim-trainer

29 jan 2023, 13:20

Calvin Bassey is bij Ajax zijn basisplaats kwijt. Interim-trainer John Heitinga, die de donderdag ontslagen Alfred Schreuder is opgevolgd, kiest in de uitwedstrijd tegen Excelsior voor Owen Wijndal als linkervleugelverdediger. Onder Schreuder was Bassey een vaste waarde.

Ook Brian Brobbey is uit het basiselftal verdwenen. Heitinga geeft de voorkeur aan Mohammed Kudus in de spits. Het basisteam van Ajax is verder ongewijzigd in vergelijking met de ontmoeting van donderdag tegen FC Volendam (1-1).

Ajax staat na achttien speelronden op de vijfde plaats in de Eredivisie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.