Terug

Volg Vandaag Inside

Heftige burenruzie in Mr. Frank Visser om webcamseks en tomatensoep

24 feb 2023, 00:00

In de nieuwste aflevering van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak is een bizarre burenruzie tussen de 75-jarige Sabrina en haar bovenbuurman Mohammed in beeld gekomen. Volgens Sabrina komt de ruzie door het geluidsoverlast dat Mohammed ‘s avonds veroorzaakt, maar volgens Mohammed is Sabrina de schuldige. Zij zou namelijk zijn vrouw hebben voorgesteld om aan webcamseks te doen.

Sabrina laat in de uitzending weten zich mateloos te storen aan het gezin van buurman Mohammed. De kinderen zouden onder meer regelmatig aan de deur bellen en ze beweert dat de buurvrouw een pan tomatensoep in haar keuken heeft gegooid. "Ik word er helemaal gefrustreerd en zenuwachtig van", vertelt Sabrina voor de camera. "Ik word helemaal gek er van. Het is niet meer uit de houden." 

Mohammed vindt het meer dan normaal dat zijn kinderen af en toe herrie maken. Verder lopen zijn kinderen niet in het huis op schoenen én ligt er een tapijt. Ook vertelt Mohammed dat de band met de buurvrouw voorheen goed was en ze bijna elke avond kwam eten. Volgens hem ging het mis toen Sabrina aan zijn vrouw vroeg om mee te doen met webcamseks. "Mijn vrouw was bang om gefilmd te worden", vertelt Mohammed, die zijn vrouw na het aanbod adviseert niet langer bij de buurvrouw over de vloer te komen.

Bekijk de video bovenaan de pagina voor meer over de totaal uit de hand gelopen burenruzie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.