Terug

Volg Vandaag Inside

Heerlijke televisie: Harry Mens en paragnost Liesbeth vinden elkaar totaal niet

Heerlijke televisie: Harry Mens en paragnost Liesbeth vinden elkaar totaal niet

5 dec 2021, 22:02

Vanmorgen was paragnost Liesbeth van Dijk te gast bij Business Class, het RTL7-programma van Harry Mens. Het leverde heerlijke televisie op, aangezien de twee elkaar totaal niet konden vinden.

'Harry, waarom hoor ik bij jou steeds Pavarotti?' vroeg Liesbeth aan de presentator. 'Is hij hier geweest, want ik zie hem ineens?' 'Nee, hij is hier niet geweest,' antwoordde Harry. 'Wie wel in dit lokaal was, was Gorbatsjov. Voel je daar nog iets bij? Ik vond het een leuke man.' Liesbeth reageerde: 'Nee, maar ik voel Pavarotti bij jou, Ga je naar Italië op vakantie?' 'Nee hoor, helemaal niet,' was de conclusie van Harry. Bekijk het gesprek in de video hieronder!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.