Terug

Volg Vandaag Inside

'Heerenveen ziet Ruiter als opvolger van vertrokken Hahn'

'Heerenveen ziet Ruiter als opvolger van vertrokken Hahn'

15 juli 2020, 18:45

Robbin Ruiter vertrekt mogelijk naar SC Heerenveen. De reservedoelman van PSV kan de vertrokken Warner Hahn bij de Friezen vervangen, dat meldt Voetbal International.

Ruiter zou naar verluidt open staan voor een vertrek uit Eindhoven. De oud-doelman van onder meer Sunderland en FC Utrecht kwam vorig jaar naar PSV om eerste doelman te worden, maar hij kon niet op tegen Lars Unnerstall.

Heerenveen heeft na het vertrek van Warner Hahn en Filip Bednarek geen doelman meer over en dus is Ruiter een serieuze optie. Het enige struikelblok zou het hoge salaris van de doelman kunnen zijn, de Friezen hopen dat PSV bereid is mee te denken over een mogelijke huurconstructie.

Mocht de deal met Ruiter afgeblazen worden, dan is ADO-doelman Luuk Koopmans ook nog een optie voor Heerenveen.

Ruiter werd afgelopen seizoen tweede doelman, nadat Jeroen Zoet op huurbasis naar Utrecht vertrok. Zoet vertrok dankzij een conflict met hoofdtrainer Mark van Bommel. Johan vindt dat Van Bommel de situatie volledig heeft laten ontsporen. Check het fragment hieronder.

Johan over affaire-Zoet: 'Van Bommel heeft het volledig laten ontsporen'
3:35
Johan over affaire-Zoet: 'Van Bommel heeft het volledig laten ontsporen'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.