Terug

Volg Vandaag Inside

Heerenveen wint weer niet voor eigen publiek

Heerenveen wint weer niet voor eigen publiek

4 nov 2018, 15:19

HEERENVEEN (ANP) - Sc Heerenveen is het winnen verleerd in het eigen Abe Lenstra-stadion. De Friese club moest in het thuisduel met Emmen genoegen nemen met een gelijkspel (1-1).

Reuven Niemeijer bezorgde de bezoekers uit Drenthe in de 88e minuut alsnog een punt. Zo wacht Heerenveen nog steeds op de eerste thuiszege van dit seizoen. De laatste overwinning voor eigen publiek dateert alweer van 17 april toen ADO Den Haag werd verslagen (2-0).

Emmen verdiende een punt. De formatie domineerde de openingsfase en was tot twee keer toe dicht bij de openingstreffer. Alexander Bannink en Caner Cavlan wisten doelman Warner Hahn niet te passeren Emmen kwam in de dertigste minuut op achterstand na een fout van Kjell Scherpen. De keeper verkeek zich volledig op een vrije trap van Arber Zeneli. Het was niet de eerste keer dit seizoen dat Scherpen in de fout ging.

Na rust was Heerenveen de gevaarlijkste ploeg. Het elftal van trainer Jan Olde Riekerink leek bijna zeker van de zege toen Jafar Arias in de slotfase een enorme kans voor Emmen miste. Even later sloeg Niemeijer alsnog toe.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.