Terug

Volg Vandaag Inside

Heerenveen versterkt zich met Faik en Odgaard

Heerenveen versterkt zich met Faik en Odgaard

22 juni 2019, 16:56

Sc Heerenveen heeft twee spelers aan de selectie toegevoegd voor komend seizoen. Het gaat om middenvelder Hicham Faik en spits Jens Odgaard.

Faik komt over van Zulte Waregem uit België. Eerder voetbalde hij bij Almere City FC, Roda JC en Excelsior. De 27-jarige Faik ondertekent een contract voor drie seizoenen.

Odgaard, die 20 jaar is, wordt door Heerenveen voor een jaar gehuurd van de Italiaanse club Sassuolo. De Deense aanvaller is afkomstig uit de jeugdopleiding van Lyngby BK. Hij speelde in meerdere jeugdelftallen van de Deense bond.

Heerenveen hervatte zaterdag na ruim een maand pauze de trainingen. De Friezen spelen zondag 4 augustus de eerste competitie, in Almelo tegen Heracles.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.