Terug

Volg Vandaag Inside

Heerenveen verkoopt Mihajlovic aan Poolse Arka Gdynia

Heerenveen verkoopt Mihajlovic aan Poolse Arka Gdynia

17 jan 2020, 21:43

Voetballer Nemanja Mihajlovic verruilt sc Heerenveen voor het Poolse Arka Gdynia. Beide clubs hebben een akkoord over een transfer van de 23-jarige vleugelaanvaller bereikt. De Serviër maakt per direct de overstap naar de club uit de Poolse eredivisie. Mihajlovic stond in totaal twee en een half jaar onder contract in het Abe Lenstra Stadion.

De Friese club nam Mihajlovic in de zomer van 2017 over van het Servische Partizan Belgrado. De buitenspeler kwam in Friesland tot 29 officiële optredens, waarin hij driemaal trefzeker was. Dit seizoen had de Serviër nog geen wedstrijden in het eerste elftal van Heerenveen gespeeld.

Heerenveen speelt de eerste eredivisiewedstrijd van 2020 zaterdag in Rotterdam tegen Feyenoord.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.