Terug

Volg Vandaag Inside

'Heerenveen-speler Veerman serieuze optie voor Feyenoord'

'Heerenveen-speler Veerman serieuze optie voor Feyenoord'

22 apr 2020, 13:15

Feyenoord houdt Joey Veerman nauwlettend in de gaten, dat meldt Voetbal International. De middenvelder van SC Heerenveen kwam aan het begin van dit seizoen over van FC Volendam. Hij veroverde al snel een basisplaats en maakt een sterke indruk op het middenveld van de Friezen.

De snelle ontwikkeling van de Volendammer is ook Feyenoord niet onopgemerkt gebleven. Veerman scoorde dit seizoen onder andere in de Kuip. Hij zou een serieuze optie zijn voor het Rotterdamse middenveld.

De middenvelders bij Feyenoord worden steeds schaarser. Renato Tapia heeft een aflopend contract, de huurperiode van Oguzhan Özyakup loopt aan het einde van dit seizoen af en voor Orkun Kökcü is veel Europese interesse.

Feyenoord kan alleen een bod op Veerman doen als het een aantal spelers verkoopt. De Volendammer heeft namelijk nog een contract tot 2022 bij Heerenveen.

Hans tipte de top 3 maandagavond op nog twee andere jonge spelers van Volendam en NAC Breda. Ook de kwaliteiten van Joey Veerman werden besproken. Bekijk het fragment hieronder.

VIDEO - Hans tipt opnieuw top 3: 'Dat zijn twee hele goede spelers'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.