Terug

Volg Vandaag Inside

Heerenveen schakelt Willem II uit via strafschoppen

Heerenveen schakelt Willem II uit via strafschoppen

23 jan 2020, 00:38

Sc Heerenveen heeft de laatste acht bereikt in het KNVB-bekertoernooi. De Friese ploeg schakelde Willem II uit via strafschoppen. Na de reguliere speeltijd en de verlenging was de stand 2-2. In de beslissende reeks vanaf elf meter zegevierde de thuisploeg met 4-3.

Namens Willem II, de nummer drie van de eredivisie, misten Freek Heerkens (over) en Marios Vrousai (redding doelman Warner Hahn). Voor sc Heerenveen schoot Chidera Ejuke raak uit de vijfde en beslissende strafschop, na een eerdere flater van ploeggenoot Runar Espejord (redding keeper Timon Wellenreuther).

Heerenveen speelt in de kwartfinales tegen de winnaar van het duel tussen Fortuna Sittard - Feyenoord. Die wedstrijd werd dinsdag gestaakt na ruim een uur bij een stand van 1-1 wegens zware mist. Komende dinsdag wordt het duel in Limburg uitgespeeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.