Terug

Volg Vandaag Inside

Heerenveen mist ook besmette coach Jansen

Heerenveen mist ook besmette coach Jansen

9 jan 2021, 14:39

SC Heerenveen mist zondag bij de hervatting van het seizoen ook trainer Johnny Jansen. Nadat vrijdag al bekend werd dat bij de Friezen in het duel met Fortuna Sittard twee spelers ontbreken wegens een positieve coronatest, blijkt nu ook de trainer afwezig. Jansen bracht de afgelopen week na een positieve coronatest al in thuisisolatie door, meldde de eredivisionist zaterdag. "Hij heeft geen klachten maar testte dit weekend toch nog positief", aldus de club. Assistent-trainer Hennie Spijkerman zal zondag als eindverantwoordelijke langs de lijn staan.

Om privacyredenen heeft Heerenveen niet bekendgemaakt welke spelers met een besmetting thuis zitten. De Friezen ontvangen zondag Fortuna Sittard. Jansen maakte al duidelijk dat aanwinst Siem de Jong in de basis zal beginnen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.