Terug

Volg Vandaag Inside

Heerenveen lijft jonge Deen Skovgaard in

Heerenveen lijft jonge Deen Skovgaard in

29 jan 2019, 10:19

HEERENVEEN (ANP) - De Friese eredivisieclub sc Heerenveen heeft zich versterkt met Andreas Skovgaard. De 21-jarige Deense verdediger komt over van FC Nordsjaelland en tekent een contact voor 3,5 jaar.

Skovgaard maakte in februari 2016 zijn debuut in het betaald voetbal tegen Viborg FF. De Deens jeugdinternational speelde 67 wedstrijden voor Nordsjaelland en scoorde vijf keer. ,,We volgden Andreas al een langere tijd. Hij is een linksbenige verdediger die zowel centraal achterin en op de vleugel uit de voeten kan. We zijn blij dat hij voor ons gekozen heeft'', lichtte technisch manager Gerry Hamstra de aanwinst toe.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.