Terug

Volg Vandaag Inside

'Heerenveen hoopt op miljoenen van eventuele Dumfries-transfer'

'Heerenveen hoopt op miljoenen van eventuele Dumfries-transfer'

6 juli 2020, 17:45

Ondanks dat SC Heerenveen alleen Jordy Bruijn aan NEC verkocht heeft, verdienden de Friezen, naar verluidt, al bijna 2,5 miljoen euro aan transfers. Dit komt door de transfers van oud-Heerenveen spelers Hakim Ziyech (naar Chelsea) en Sven Botman (naar Lille).

Voor de transfer van oud-sterspeler Ziyech kregen de Friezen ongeveer 1,5 miljoen en Heerenveen zou voor de transfer van Botman naar Lille ook nog acht ton krijgen van Ajax.

De Leeuwarder Courant meldt dat Heerenveen aan de transfer van oud-speler Denzel Dumfries ook nog geld kan verdienen. De Friese krant schrijft dat Heerenveen tien procent van de winst van PSV krijgt, bij een transfer van Dumfries.

René is groot fan van Dumfries. Hij vindt hem 'een lust voor het oog'. Bekijk het fragment hieronder.

René houdt van Dumfries: 'Een lust voor het oog'
3:21
René houdt van Dumfries: 'Een lust voor het oog'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.