Terug

Volg Vandaag Inside

Heerenveen en Vitesse in balans: 1-1

Heerenveen en Vitesse in balans: 1-1

19 aug 2018, 20:38

HEERENVEEN (ANP) - Vitesse heeft in de slotfase een nederlaag kunnen voorkomen bij sc Heerenveen. De ploeg van de Russische trainer Leonid Sloetski keek in het Abe Lenstra-stadion lang tegen een achterstand aan door een doelpunt van Michel Vlap. Vitesse miste de ene na de andere kans op de gelijkmaker, tot spits Tim Matavz tien minuten voor tijd de uitblinkende Friese keeper Warner Hahn toch wist te passeren met een knappe kopbal: 1-1.

Beide clubs waren de competitie vorige week begonnen met een overwinning. Heerenveen pakte met tien man de winst bij PEC Zwolle (2-3), Vitesse versloeg FC Groningen met 5-1. De club uit Arnhem werd daarna uitgeschakeld in de derde voorronde van de Europa League. Vitesse verloor beide duels met FC Basel met 1-0.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.