Terug

Volg Vandaag Inside

Heerenveen en stewards weer op één lijn

Heerenveen en stewards weer op één lijn

21 aug 2018, 21:12

HEERENVEEN (ANP) - De thuiswedstrijd van sc Heerenveen tegen Feyenoord kan zondag gewoon doorgaan. Stewards dreigden het duel in het Abe Lenstra-stadion te boycotten, omdat ze boos waren over een incident bij de laatste thuiswedstrijd tegen Vitesse (1-1). Heerenveen heeft dinsdag in gesprekken met alle betrokkenen de onvrede uit de lucht gehaald.

,,We zijn blij dat we goed met elkaar hebben gesproken en willen via deze weg benadrukken dat we de individuele stewards geen verwijten kunnen maken voor het handelen op de wedstrijddag'', zegt algemeen directeur Luuc Eisenga van de eredivisieclub.

Heerenveen stond bij de eerste thuiswedstrijd van het seizoen stil bij alle overledenen van afgelopen jaar. Een spandoek dat was opgehangen om een overleden fan te herdenken, werd echter verwijderd door stewards. Heerenveen bracht in eerste instantie een verklaring naar buiten waarin stond dat de mensen die de orde in het stadion bewaken ,,niet conform beleid'' hadden gehandeld. De stewards waren daar boos over, omdat ze naar eigen zeggen van de club juist de opdracht hadden gekregen het bewuste spandoek weg te halen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.