Terug

Volg Vandaag Inside

Heerenveen-directeur De Haan reageert op interesse in Steijn: 'Wat er bij Ajax is gebeurd...'

12 mrt 2024, 09:08

Ferry de Haan, algemeen directeur van sc Heerenveen, reageert in gesprek met het Algemeen Dagblad op de interesse in Maurice Steijn als opvolger van Kees van Wonderen.

"Dat wij met Maurice om tafel hebben gezeten, was voor ons geen groot geheim. Kees wist ook dat wij met andere trainers zouden gaan spreken. Dat het vervolgens uitlekt, is knullig en mogen we alleen onszelf aanrekenen", zegt De Haan over het uitlekken van de foto waarop Steijn te zien is in een hotel in Wolvega. "Maar dit betekent niet dat we voortaan nooit meer in een hotel gaan zitten bij dergelijke afspraken. Dit kan net zo goed uitlekken als je bij iemand thuis afspreekt, dan kan ook een fotograaf jou vastleggen. We moeten het bovendien ook niet groter maken dan het is."

De Haan gaat vervolgens in op de periode van Steijn met Ajax. "Wat er in Maurice zijn carrière heeft plaatsgevonden, staat er helemaal los van. Als wij ergens voor willen gaan, moeten we dat gewoon doen. Maurice heeft bovendien best wel wat gepresteerd in zijn loopbaan. Wat bij Ajax is gebeurd, heb ik geen mening over, want ik was er niet bij betrokken", aldus De Haan.

De mannen van Veronica Offside bespraken maandag het nieuws dat Maurice Steijn mogelijk aan de slag gaat bij sc Heerenveen. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.