Terug

Volg Vandaag Inside

Heerenveen - Ajax op 4 april naar de namiddag

Heerenveen - Ajax op 4 april naar de namiddag

11 mrt 2021, 21:05

Het duel in de Eredivisie tussen sc Heerenveen en Ajax van zondag 4 april wordt verplaatst van 12.15 uur naar 16.45 uur. Dat maakte voetbalbond KNVB donderdag bekend. De wedstrijd van Feyenoord tegen Fortuna Sittard, die aanvankelijk om 16.45 uur op het programma stond, wordt nu de zogenoemde lunchwedstrijd, om 12.15.

Alle Eredivisieclubs en de Eredivisie CV hebben met elkaar onderling en in overleg met de KNVB afspraken gemaakt dat duels kunnen worden verplaatst, bijvoorbeeld om extra ruimte te maken voor de voorbereiding op Europese duels. Een mogelijke kwartfinale voor Ajax in de Europa League is pas op 8 april. Wel zijn de anderhalve week voorafgaand aan het duel met Heerenveen veel internationals op pad voor interlands.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.