Terug

Volg Vandaag Inside

'Heel knap om twee keer van koploper Frankrijk te winnen'

'Heel knap om twee keer van koploper Frankrijk te winnen'

25 feb 2021, 22:45

Trainer Erik ten Hag was trots op Ajax na de tweede zege op Lille (2-1). "Twee keer winnen van de koploper van Frankrijk, dat is een heel grote prestatie", zei hij. "Je moet niet onderschatten hoe lastig en knap dat is."

"We speelden lang niet zo goed als vorige week toen we ook met 2-1 wonnen", erkende Ten Hag. "Toen waren we aan de bal wel heel goed. Nu waren we beduidend minder. We leden te veel balverlies. De routiniers hebben ons er doorheen gesleept. Enkele jonge jongens hadden het lastig. Maar daar leren ze van. Voor de jonge jongens is het heel leerzaam dat we Europees actief blijven."

"Maar ook als we minder spelen, dan kunnen we een wedstrijd winnen", zei Ten Hag. "We hadden vooral in de tweede helft een goed defensieve organisatie en over de spirit die in onze ploeg zit, heb ik al een tijdje niets te klagen. We slepen die wedstrijd er weer uit."

Brian Brobbey was weer belangrijk voor Ajax, na zijn winnende treffer van vorige week in Lille. "Hij deed het heel goed", zei Ten Hag. "Hij brengt Tadic en Klaassen in stelling en Neres maakt het winnende doelpunt op aangeven van Brobbey. Zolang hij bij ons is, zijn we heel erg blij."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.