Terug

Volg Vandaag Inside

Hazard bekent dieetproblemen: 'Ik probeer de voorraadkast te vermijden'

Hazard bekent dieetproblemen: 'Ik probeer de voorraadkast te vermijden'

13 apr 2020, 18:15

In een gesprek met RTBF vertelt Eden Hazard openhartig over een van zijn kwetsbare kanten. Vooral nu hij in quarantaine zit in Madrid speelt die kant een vervelende rol.

De Belgische aanvaller moet zichzelf namelijk af en toe tot de orde roepen omdat hij anders te veel eet. 'Het is ingewikkeld voor mij', zo begint Hazard. 'Ik probeer niet te veel te eten. Ik probeer te vermijden dat ik de voorraadkast induik om broodjes naar binnen te werken, maar dat is niet makkelijk.' De Madrileense club zou al haar spelers hebben verplicht om een streng dieet te volgen tijdens de lockdown.

In het verleden heeft Hazard ook weleens kritiek gekregen omdat hij te zwaar zou zijn. Daarom moet de Belg extra goed letten op zijn gewicht.

Op dit moment is de aanvaller aan het herstellen van een enkelblessure. Dat doet hij middels een videoverbinding met een revalidatiearts. 'Hij moet thuisblijven, want hij voelde zich niet goed. We zijn tien dagen geleden begonnen. Ik werk aan het sterker maken van mijn enkel. Ik doe wat ik kan vanuit huis', aldus Hazard.

VIDEO - Samenvatting: Real Madrid - PSG

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.