Terug

Volg Vandaag Inside

Hazard opnieuw met blessure aan de kant bij Real Madrid

Hazard opnieuw met blessure aan de kant bij Real Madrid

30 sep 2020, 17:22

Eden Hazard kan voorlopig weer even niet voetballen. De 29-jarige Belg heeft een spierblessure in zijn rechterbeen opgelopen, meldt zijn werkgever Real Madrid.

Sinds Hazard ruim een jaar geleden overkwam van Chelsea, wordt hij geplaagd door blessures. Vorig seizoen kwam de spelmaker in de competitie tot slechts zestien optredens. Daarin scoorde hij één keer.

Hazard mist door zijn blessure de competitiewedstrijd van woensdag tegen Real Valladolid. Ook zal hij de komende interlands van België vermoedelijk aan zich voorbij moeten laten gaan. Real meldt niet hoe lang Hazard aan de kant staat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.