Terug

Volg Vandaag Inside

Hazard leidt Chelsea langs Watford

Hazard leidt Chelsea langs Watford

26 dec 2018, 23:40

WATFORD (ANP) - Eden Hazard heeft woensdag opnieuw laten zien van hoeveel waarde hij is voor Chelsea. De Belgische aanvaller leidde zijn ploeg in de Premier League met twee doelpunten langs Watford: 1-2. Chelsea passeerde door de overwinning Arsenal op de ranglijst en is nu vierde, met elf punten achterstand op koploper Liverpool.

Hazard werd in de blessuretijd van de eerste helft weggestuurd door Mateo Kovacic en bewaarde de rust. De spelmaker omspeelde doelman Ben Foster en schoof de bal in het doel. Ook Watford scoorde nog voor rust. Vrijwel direct na de openingstreffer van Hazard trof Roberto Pereyra met een volley van afstand doel: 1-1.

De 1-2, in de 58e minuut, maakte Hazard vanaf de strafschopstip. De Belg had de penalty zelf verdiend. Foster liep Hazard in het strafschopgebied ondersteboven.

Hazard heeft nu, alle officiële competities en bekertoernooien meegerekend, 101 keer gescoord voor Chelsea. Negen spelers gingen hem bij de Londense club voor. Frank Lampard is met 211 doelpunten topscorer aller tijden van Chelsea.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.