Terug

Volg Vandaag Inside

Hazard krijgt rust bij Chelsea

Hazard krijgt rust bij Chelsea

4 jan 2019, 21:11

LONDEN (ANP) - Chelsea gaat zonder Eden Hazard de strijd aan met Nottingham Forest in de FA Cup. De titelhouder in het belangrijkste Engelse bekertoernooi ontvangt de nummer zeven van het Championship, het tweede niveau in Engeland, zaterdag op Stamford Bridge.

,,Eden is fantastisch in deze periode, hij heeft veel wedstrijden gespeeld'', zei Gianfranco Zola, de assistent van manager Maurizio Sarri. ,,We verlangen veel van hem, juist omdat hij zo'n invloedrijke speler is. We willen hem tegen Nottingham wat rust geven.''

Hazard maakte al tien doelpunten en gaf ook nog eens negen assists. Vooral dankzij de Belg staat Chelsea bovenin de Premier League, al bedraagt de achterstand op koploper Liverpool tien punten.

De Braziliaanse vleugelspits Willian viel woensdag geblesseerd uit tegen Southampton (0-0). Naast Willian ontbreken ook Pedro en Olivier Giroud bij Chelsea. De 18-jarige aanvaller Callum Hudson-Odoi krijgt daarom een kans tegen Nottingham Forest. Het Engelse talent staat nadrukkelijk in de belangstelling van Bayern München.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.