Terug

Volg Vandaag Inside

Hazard kampt met rugblessure

Hazard kampt met rugblessure

24 okt 2018, 17:40

LONDEN (ANP) - Eden Hazard komt donderdag niet in actie voor Chelsea tijdens het thuisduel met Bate Borisov in de Europa League. De Belgische aanvaller heeft last van een op het oog lichte rugblessure. Trainer Maurizio Sarri heeft hem nog niet afgeschreven voor het competitieduel van zondag met Burnley. Hazard is op dit moment met zeven doelpunten topscorer van de Premier League.

Chelsea heeft de eerste twee groepsduels tegen PAOK en FC Vidi winnend afgesloten. Bate Borisov heeft drie punten minder dan de club uit Londen, die gewend is om zich in de prestigieuze Champions League met ploegen te meten. Sarri liet tijdens een persconferentie doorschemeren dat hij de wedstrijd tegen de bezoekers uit Wit-Rusland wil aangrijpen om enkele spelers rust te geven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.