Terug

Volg Vandaag Inside

Hazard: 'Ik ben nog geen Galactico'

Hazard: 'Ik ben nog geen Galactico'

30 sep 2019, 17:48

Eden Hazard zegt dat hij nog moet verbeteren voordat hij zichzelf een 'Galactico', een superster van de Madrileense club, kan noemen. De Belgische aanvaller kwam deze zomer over van Chelsea, maar heeft bij Real Madrid zijn rol als doelpuntenmaker nog niet kunnen waarmaken.

"Ik ben nog geen Galactico, ik moet nog laten zien dat ik diegene kan zijn", zei Hazard een dag voor het duel in de Champions League met Club Brugge van dinsdagavond. "We kennen allemaal de historie van het shirt met nummer 7 bij deze club en ik wil laten zien dat ik de beste ter wereld kan zijn", refereerde hij aan het shirt dat tot de zomer van 2018 door Cristiano Ronaldo werd gedragen.

De Belg kon door een dijbeenblessure pas op 14 september zijn debuut maken voor Real en was in de drie wedstrijden nog niet in topvorm. "Ik kan veel beter, Ik ben kritisch op mezelf, maar door elke dag hard te werken zullen we dingen veranderen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.