Terug

Volg Vandaag Inside

Hazard: het is tijd voor iets nieuws

Hazard: het is tijd voor iets nieuws

30 mei 2019, 01:35

BAKOE (ANP) - Eden Hazard staat op het punt te vertrekken bij Chelsea. "Het is tijd voor een nieuwe uitdaging", zei de Belgische international voor Engelse tv-zenders, nadat hij twee keer scoorde in de finale van de Europa League tegen Arsenal (4-1).

"Zeer waarschijnlijk was dit mijn laatste wedstrijd voor Chelsea", aldus Hazard in Bakoe. "Ik ben toe aan iets nieuws. Vorig jaar na het WK wilde ik al vertrekken, maar toen is het er niet van gekomen. Ik heb Chelsea aangegeven dat ik nu wel vertrek. Twee clubs zijn in onderhandeling. Misschien komt er op korte termijn nieuws."

Om welke club het ging zei Hazard niet. Vermoedelijk vertrekt hij naar Real Madrid.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.