Terug

Volg Vandaag Inside

Hazard faalt en scoort tegen Nürnberg

Hazard faalt en scoort tegen Nürnberg

18 dec 2018, 21:30

MÖNCHENGLADBACH (ANP) - Borussia Mönchengladbach heeft drie punten gepakt in achtervolging op koploper Borussia Dortmund. Thorgan Hazard speelde dinsdag een hoofdrol in de thuiswedstrijd tegen laagvlieger 1. FC Nürnberg. Eerst faalde Hazard bij het nemen van een strafschop, even later scoorde hij alsnog. Alassane Pléa besliste de wedstrijd: 2-0. Virgil Misidjan deed 72 minuten mee bij Nürnberg.

Hazard was dit seizoen al betrokken bij veertien competitiedoelpunten van 'Die Fohlen' (acht treffers, zes assists). Zijn negende doelpunt dacht hij een minuut voor rust te maken. Een gemakkelijk gegeven strafschop bood het jongere broertje van Eden Hazard die kans. Zijn stiftje á la Panenka ging echter hoog over. De 25-jarige Belg had een kwartier rust om zijn zonden te overdenken. Een minuut na de hervatting schoot hij van dichtbij raak. Vijf minuten voor tijd wist de snelle Pléa toe te slaan, na een perfect uitgevoerde counter.

Na zestien wedstrijden heeft Gladbach 33 punten, zes punten minder dan Dortmund dat dinsdagavond nog de zestiende wedstrijd speelt bij Fortuna Düsseldorf.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.