Terug

Volg Vandaag Inside

Hazard blikt terug: 'Dit was een rotseizoen'

Hazard blikt terug: 'Dit was een rotseizoen'

25 mrt 2020, 22:50

Eden Hazard kwam afgelopen zomer met hoge verwachtingen over van Chelsea naar Real Madrid, maar tot nu toe heeft hij door veel blessureleed geen indruk kunnen maken in Spanje. Real Madrid betaalde 100 miljoen euro voor de Belg. Tegenover RTBF blikt Hazard terug op zijn debuutseizoen.

'Dit was een rotseizoen. Ik heb wat tegenslag gekend, maar zal niet afgerekend worden op dit seizoen. De mensen mogen me beoordelen op mijn tweede seizoen. Ik heb nog een vierjarig contract bij Real en zal er alles aan doen om me hier te laten zien', stelt de Belg. Tot nu toe speelde de 29-jarige buitenspeler nog maar 15 wedstrijden en scoorde daarin slechts 1 keer.

Ondanks zijn blessure denkt de 106-voudig Belgisch international dat hij het EK gehaald zou hebben. 'Wat mensen er ook over denken of schrijven, ik geloof dat ik op tijd klaar zou zijn geweest. Ik zou ritme hebben gemist, maar dat is geen ramp', vertelt Hazard.

Hazard hoorde in de media dat de spelers van de Rode Duivels volgend jaar misschien te oud zouden zijn om hoge ogen te gooien op het naar 2021 uitgestelde EK. Zelf weerspreekt hij deze bewering. 'Iedereen zal een jaar ouder zijn. Maar ik zie dat niet als een slechte zaak. Wat extra ervaring is altijd welkom. De spelers over wie het gaat, zijn allemaal op en top prof en verzorgen zich goed. Ik heb er alle vertrouwen in.'

VIDEO - Johan ziet kansen in uitstel EK: 'Dit is niet slecht voor Koeman'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.