Terug

Volg Vandaag Inside

Havertz: 'Blij dat Löw bondscoach van Duitsland blijft'

Havertz: 'Blij dat Löw bondscoach van Duitsland blijft'

12 dec 2020, 11:49

Voetballer Kai Havertz is blij dat Joachim Löw bondscoach van Duitsland blijft en in beginsel op de Europese titelstrijd volgend jaar op de bank zit. "We hebben veel vertrouwen in hem", aldus de 21-jarige speler van Chelsea. "Hij heeft een jong elftal met veel kwaliteit samengesteld. Ik hoop wel dat de fans af en toe een beetje geduld met ons hebben."

Löw kwam ter discussie te staan na de nederlaag tegen Spanje, 0-6. Havertz: "We zijn er zeer van geschrokken dat dit ons is overkomen. Het laat zien dat we nog heel veel te leren hebben. Als we dat doen is er niets aan de hand. Dit kan gebeuren en hoort bij onze ontwikkeling. Ik weet zeker dat we ons zullen herstellen. We hebben vaak genoeg laten zien dat we het wel kunnen."

Zoals gebruikelijk bij een Duitse nederlaag wierp de vraag zich op of Löw niet wat meer routiniers moet selecteren, bijvoorbeeld door het afgeschreven trio Thomas Müller, Mats Hummels en Jérôme Boateng terug te halen. Havertz: "Deze spelers hebben in het verleden grote waarde voor de nationale ploeg gehad. Daarover bestaat geen twijfel. Maar ik vind niet dat het aan mij is om iets over hun eventuele rentree te zeggen. Dat laat ik aan de trainer over."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.