Terug

Volg Vandaag Inside

Hatzidiakos na zware knieblessure terug in selectie AZ

Hatzidiakos na zware knieblessure terug in selectie AZ

14 sep 2020, 12:01

Pantelis Hatzidiakos maakt deel uit van de selectie van AZ die het dinsdag in de derde voorronde van de Champions League opneemt tegen Dinamo Kiev. De 23-jarige verdediger liep in november een zware knieblessure op en kwam sindsdien niet meer in actie.

Trainer Arne Slot nam maandagochtend 21 spelers mee naar Oekraïne. Naast Hatzidiakos is ook Timo Letschert meegegaan. De verdediger werd begin september overgenomen van Hamburger SV. Letschert kan tegen Dinamo Kiev zijn officiële debuut maken voor de Alkmaarders.

Jesper Karlsson is dinsdag nog niet inzetbaar. De Zweed werd vrijdag gepresenteerd en sluit uiterlijk 28 september bij de spelersgroep aan. Afgelopen zaterdag was de aanvaller nog trefzeker namens Elfsborg in het duel met Djurgårdens IF.

AZ kwam afgelopen weekeinde zelf niet in actie. De competitiewedstrijd van zaterdag tegen FC Utrecht werd, op verzoek van AZ, uitgesteld. De Noord-Hollanders kregen zo meer tijd zich goed voor te bereiden op de confrontatie met Dinamo Kiev.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.