Terug

Volg Vandaag Inside

Hattrick Vardy bij stunt Leicester tegen Manchester City (2-5)

Hattrick Vardy bij stunt Leicester tegen Manchester City (2-5)

27 sep 2020, 21:35

Manchester City is al in de tweede competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen tegen een zware nederlaag aangelopen. De nummer 2 van het vorige seizoen ging op eigen veld hard onderuit tegen Leicester City: 2-5.

Jamie Vardy was de gevierde man bij de bezoekers. Hij bracht drie treffers op zijn naam, waaronder twee succesvolle strafschoppen. James Maddison zorgde na de hattrick van Vardy voor de vierde goal van Leicester City. Youri Tielemans bepaalde in de 88e minuut de eindstand op 2-5, opnieuw uit een strafschop. Vardy was op dat moment net gewisseld.

Riyad Mahrez had Manchester City in de vierde minuut nog wel op een voorsprong gezet. De Nederlandse verdediger Nathan Aké bracht de tweede treffer van de thuisclub op zijn naam. De international van Oranje speelde de hele wedstrijd.

Met Everton heeft koploper Leicester City nu 9 punten uit 3 duels.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.